GLASS  

Ambience kollekció

 
Már az egyiptomiak ismerték a fény és a színek gyógyító hatását és a nagyobb ablaknyílásokat bevonták színes kendõkkel, hogy a színek erejét felhasználják.
Köszönet a GLASS-nak, ez ma sokkal egyszerûbb: egy GLASS színterápiával speciálisan felszerelt multifunkcionális zuhanykabinban átélheti a WELLNESS új dimenzióját – egyszerûen otthon – amikor Ön óhajtja – a GLASS multifunkcionális zuhanykabinjában!
  A színterápiáról
 
 

ANTHROPOS® multifunkciós zuhanykabin

Claudio Papa dizájn
2 méret: 120x100 cm és 140x100 cm
Elhelyezés: térben álló, falhoz hosszabb vagy rövidebb oldallal állítható vagy sarokverzió
Bútor színe: wengé, fekete

Abból a tiszta humán elhatározásból jött létre az Anthropos, hogy az embert az univerzum központjába állítsa. Anthropos egy multifunkciós zuhanykabin, amelyet arra terveztek, hogy a vízben és a víz segítségével új vitális energiákhoz jussunk és otthonunkat egy eredeti és exkluzív berendezési elemmel gazdagítsuk. Egy innovatív, kettős tulajdonsággal megál(mo)dott termék, amely trendi anyagok, a fa (kapható wengé, halvány tölgy és fehér színekben) és az üveg kombinációjában teljesedik ki. Anthropos leváltja az egyszerű wellness készülékek gondolatát, a dizájn és a forma határtalan területein át új egyensúlyt keres a formák és anyagok között, szem előtt tartva az igényesebb vevők maximális kielégítését. Eredetiségét hangsúlyozza továbbá a sokoldalú elhelyezési lehetőség (térbe állítható, sarokba, rövidebb vagy hosszabb oldallal falhoz állítható), a nagy üvegfelületek, amelyek növelik a helyiségbe való beilleszkedést, átláthatóságot és tökéletesen harmonizálnak a többi kiegészítővel, csapteleppel, valamint a termék sokoldalúsága (zuhany, hidromasszázs, gőzfürdő, aromaterápia, színterápia, rádió, polcelemek és az előfűtött kabin, melynek segítségével egyedi és pótolhatatlan élményben lehet részünk, hogy egy meleg, száraz fürdőköpenybe vagy törülközőbe burkolózzunk, mielőtt a kabinból kilépünk).

Az Anthropos®: nem csak egyszerűen gőz…
Anthropos® az az objektum, amely minden másnál jobban egyesíti azokat a tulajdonságokat, amelyek arra szolgálnak, hogy azt az alapvető egészségi állapotot elérjük és megtartsuk, amely nemzetközi orvosi körökben a „teljes testi és szellemi jó közérzet” –ként ismert. Az eloxált alumíniumból készült elegáns zuhanyoszlop a termék műszaki komponenseinek nagy részét magába foglalja (krómozott fúvókák, termosztátos keverő, funkcióváltó, Axor Stark X kézi zuhanyfej, digitális vezérlő). A 240 mm átmérőjű Hansgrohe Raindance® Air tetőbe süllyesztett fix fejzuhany testünket ellazító trópikus esőbe burkolja. A gőzfürdő során a bútorelem belső, lenti részében elhelyezett, állítható többcellás befúvókából kellemes gőzfelhő távozik és az aroma adagolóban elhelyezett illóolajjal vagy gyógynövénnyel keveredve a kabin egész atmoszféráját átöleli.

 
Glass Ambience Adros zuhanykabin fali verzió

További képek az Andros masszázskabinokról és kiegészítőikről

ANTHROPOS katalógus letöltés »

Beszerelési és használati útmutató

Zuhanytálca beszerelési útmutató


A kabin wengé és fekete színű bútorral rendelhető,
több féle méretben és elhelyezéssel
 
Összes Ambience kádmodellünk hidromasszázs rendszerrel és anélkül is kapható.

ARENA ovális kád

Glass Ambience Arena körkád

További képek

ARENA katalógus letöltés »

 

 
 

EDEN egyeneskádak

Glass Ambience Eden akril kád

További képek

EDEN katalógus letöltés »

méret:
190 x 90 cm
180 x 80 cm
175 x 75 cm
170 x 70 cm
150 x 70 cm

 

 
 

EDEN 150 sarokkád

Glass Ambience Adros zuhanykabin fali verzió

További képek

méret: 150 x 150 cm

 
 

SMART és STYLE vezérlés

Glass Style vezérlés

További képek

 

 
 
 
Frank PONT Szabó Bt. 9484 Sopron-Pereszteg, Petőfi S. u. 3 Tel / Fax: 00-36 99 / 532-100