A piros izgatóan hat és életerõt ébreszt
A sárga nyári érzéseket kelt
A zöldnek nyugtató és regeneráló hatása van
A kék ideális álmodozásra és lazítóan hat
 

A színek láthatóvá vált hangok, amelyek viszont sokkal magasabb frekvencián rezegnek, mint amit az emberi fül meghallani képes. A színekek tehát a szemünk érzékeli – de specifikus rezgéseik által a színek hatalmi befolyást gyakorolnak ránk és pedig fõleg tudatunk alatt. Színekkel találkozunk egész életünk során, minden nap, a természetben és a mindennapokban.

Gondoljunk csak a tenger és az ég nagyszerû kékjére, a fû és az erdõk zaftos zöldjére, a barna földre, a sárga sivatagi homokra vagy a felkelõés lemenõ nap hihetetlen színjátékára. A különbözõ színek eltérõ hatásai szervezetünkre tehát egyértelmûek – és mi ezeket a hatásokat egyszerûen kihasználhatjuk:

Már az egyiptomiak ismerték a fény és a színek gyógyító hatását és a nagyobb ablaknyílásokat bevonták színes kendõkkel, hogy a színek erejét felhasználják.
Köszönet a GLASS-nak, ez ma sokkal egyszerûbb: egy GLASS színterápiával speciálisan felszerelt multifunkcionális zuhanykabinban (csak az Acquarius, Geo, Stratos, Epsilon, Sirio, Zenith, Nettuno, Orion, Venere und Vega modellekhez rendelhetõ) átélheti a WELLNESS új dimenzióját – egyszerûen otthon – amikor Ön óhajtja – a GLASS multifunkcionális zuhanykabinjában!

 
 
A különbözõ színrezgések mindenekelõtt az ú.n. csakráinkon keresztül hatnak ránk, miszerint a szétbontott fény minden egyes spektrál színe egy-egy csakrához tartozik. A természetben a spektrál színek phänomének, mint a fénnyel áthatott dérnél vagy esõcseppnél, vagy a szivárványnál hatásosan látható. A GLASS színterápia 4 fõszínnel dolgozik, melyeket egy ú.n. Emitter fentrõl bocsát le, és amely színek keverhetõk is. Elektromos verzérlés teszi lehetõvé minden egyes csakra stimulálását az egyes színek bizonyos ütemben való váltakozásával.
 

Minden szín rendelkezik egy bizonyos potenciállal, minden színnek megvan a maga egészen sajátos minõsége:
Nem véletlen, hogy vérünk piros, mint a vulkán tüze vagy lávája, vagy a tûz parazsa. A PIROS mindig az energiát és aktivitást szimbolizálja, de a testi erotikát is.
A NARANCSSÁRGA, mint a második csakra színe, ezzel ellentétben inkább egy finomabb érzelmi élvezetet ígér, amely mély életörömhöz vezet és a szerelemhez és az érzelmi erotikához kapcsolódik. Ha pl. a szívcsakránkat aktiválni szeretnénk, gyenge RÓZSASZÍN az optimális.
A KÉK ezzel ellentétben fékez és közömbösít – lazítóan hat a szervezetre és álmodozásra hív.
A ZÖLD regenerál és stresszt épít le, pihentet és megnyugtat.

Ha az ember egy színrezgésnek sem szeretné magát kitenni, akkor a FEHÉR szín (mint minden szín kombinációja) az optimális a csakrák aktiválásához – mert ez minden színt tartalmaz. A FEKETE ezzel ellentétben, mint antiszín, a legkisebb színrezgéssel rendelkezik és a legkedvezõtlenebb formája a színhasználatnak – illetõleg minden csakra mûködésének elnyomásához vezet, ezért ezt a színt nem lehet a programjainkkal aktíválni.

A GLASS új multifunkcionális színterápiás zuhanykabinjai lehetõvé teszik 7 különféle program kiválasztását, automatikusan irányítva a színeknek egy több ciklusú, elektronikusan vezérelt váltakozó játékát.

Élvezze a GLASS új multifunkcionális zuhanykabinját!

 
 
Frank PONT Szabó Bt. 9484 Sopron-Pereszteg, Petőfi S. u. 3 Tel / Fax: 00-36 99 / 532-100