Glass kád-zuhany kombinációk  

LIVIN' kollekció

 
 

LIVIN' kollekció:

LIVIN', a legújabb dizájn dimenzió: esztétikai és gondolati fordulópont a testre szabott wellnessben.

Livin' az "élhető" megoldások széles skáláját jelenti, miként a fürdőszoba kulcsfontosságú elemei - kád, zuhany, spa, gőzfürdők, szaunák - bejuthatnak a hálószobába vagy a nappaliba, a fürdőszoba hagyományos határait kitolja az lakás más területeire. A végtelen tervezési lehetőségek új tereket kínálnak, belsőépítészeti és mindenekelőtt egyénre szabott megoldásokat.

A Glass új megjelenésében kreatív együttműködésre törekszik a nemzetközileg elismert "up-and-coming" tervezőkkel: a mesterek a Livin' kollekcióval utánozhatatlan stílusban keltették életre gondolataikat, amelyek a Allos, Beyond, Concrete és Ananda modellekben nyilvánulnak meg.

A Glass, mint a wellness világ globális szereplője, a közelmúltban az eredeti Waterart kollekciót kiegészítette további pezsgőfürdő, zuhanyzó megoldásokkal - amely mindig is a vállalat fő profilja volt -, valamint az elegáns és sokoldalú Decor zuhanykabinokkal.

Livin' - környezetbarát tervezés, intelligens megoldások, az otthon új szíve.

Letölthető Livin' termékkatalógus »

 
 

ARIMA: csupa érzelem egy feszített víztükrű spa medencében

Waterart Collection
Glass Design Lab

Egyre többen fedezik fel az örömöt, amely az ember által legrégebb óta, több ezer éve ismert stressz ellenes kezelés, a test gondozása, kényeztetése: egy pihentető fürdő.

Egy időtlen öröm az Arima: a víz meleg ölelése, amely létrehozza a pozitív energiát.

Arima feszített víztükrű medenceArima, az új feszített víztükrű beépíthető kád fehér vagy gyöngyház fehér színben rendelhető. Felszereltsége hidromasszázs rendszerekkel vagy akár anélkül, bár a kádperem csaptelep vízeséses beömlővel, a színterápia, a fűtés, a keringtető szivattyú és a szűrő mindegyik verzióban alap. A rács 4-féle színben rendelhető: fekete, fehér, francia szürke, tortora, a termótető opcióként áll rendelkezésre

A kád körüli rács Ductal® betonból készül, különösen kellemes a tapintása, UV-álló. Az anyagba ágyazott mintás buborékok összegyűjtik a kiömlő vizet, amely beömlik a szűrőrendszerbe. Az abszolút higiéniát egy visszavezető rendszer biztosítja.
Arima: rejtett technológia, látható wellness.

 


ARIMA

Feszített víztükrű medence
Installáció: beépített
Vízesés: standard
Fényterápia: standard
Lehetséges verziók: kád, whirlpool, airpool, whirlpool+airpool
Ductal® kád körüli rács színei: fekete, francia szürke, tortora, fehér
(más színopció igénnyel forduljon a gyárhoz)
Kád színei: fehér, gyöngyház fehér
Méretek: 220x130 cm

 
 

ELLE: a tökéletes kombináció

Waterart Collection
Claudia Danelon Design

Elel Zuhany- és kád kombinációClaudia Danelon designer legújabb alkotása: a kiegyensúlyozott szintézis a mindennapi zuhanyzás és a kényeztető fürdés között. Kompromisszum nélkül, az Elle egy zuhanyzó tér, ahol az elegancia és a minimalizmus keveredik a kényelem és funkcionalitás igényeinek eleget téve.

 

Az Elle alapanyaga a HardLite, egy rendkívül elegáns, innovatív anyag, nagyon szilárd, erős és tartós tulajdonságokkal rendelkezik és jól néz ki.
Elle, erre a megoldásra vártál! És a fürdőszobában rutin lesz minden, csak nem rutinszerű.

 

 

 

ELLE

Zuhany- és kád kombináció
Alapanyag: HardLite
Installáció: sarokba, falfülkébe
Hossza: 160-180 cm
Szélessége: 70-75 cm

 
 

ALLOS: az új fürdőélmény

Livin' Allos Collection
Ross Lovegrove Design

A különleges fürdőkombináció a víz és az üveg alkotóelemekkel, új tartalommal és formában, az esszencialista stílusú Ross Lovegrove, a híres walesi tervező védjegyével született.
Két egyszerű elem, egy monoblokk fal és egy kád összhangja, egyszerre szilárd és könnyű, miközben soha nem látott kényelmet és rendkívül könnyű hozzáférést biztosít.

Allos fürdőkád

 

Az Allos fürdőkádat többféleképpen lehet elhelyezni: önállóan a szoba közepén, a fürdőszoba falába építve, vagy azzal szemben elhelyezve.

Ergonómikusan kialakított formák, kényelmes háttámla és különlegessége mindenekelőtt az innovatív gyors vízfeltöltési rendszer, amely segítségével a testet azonnal melegvíz öleli át.
Egy sor érzelmi tárgy, amely lehetővé teszi, hogy kényeztesse magát a fürdőző: egy interaktív és pihentető fürdőélmény a multimédiás kiegészítő és az olvasó szett, amely a polccal és a kád szélén elhelyezett irányítható világítótesttel egyetlen a maga nemében.

 

 

ALLOS

Fürdőkád monoblokkal
Mérete: 160x74 cm
Alapanyag: üveg
Monoblokk, opcióként burkolattal
Könnyű hozzáférhetőség
Gyors vízfeltöltési rendszer
Olvasó szett és multimédia

 
 

ANANDA: a gőzfürdő időtlen vonzereje, érzéki élmény

Livin' Ananda Collection
Doshi Levien Design

Ananda - indiai kifejezés - jelentése: rendkívüli boldogság. Egy összetett és magával ragadó alkotás, amely a londoni székhelyű Doshi Levien Designer Stúdió munkája.

AnandaA "testre szabott" moduláris wellness projekt tetszés szerint összeállítható, hogy megfeleljen az egyén ízlésének és igényeinek, hangulatos, bensőséges élményt nyújtson. A gőzfürdő, amely az elmét pihenteti, a testet erősíti, harmónikusan beilleszkedik a környezetbe. Belül, a mozaik falak szemet gyönyörködtetőek, míg a Ductal® beton ülőpad selymes, langyos felületű, kellemes tapintású.
Az üveglap tetejű alsó szekrényke többfunkciós: a víz forrása a kerámia mosdóval, a gőzfürdő aroma adagolójának biztosít helyet, valamint ennek oldalán található a fűtött törölköző rekesz is. A tágas zuhanypanel, ami szintén Ductal® anyagból készül és a nagy kerámia zuhanyrózsa kívánság szerint külön helységben helyezhető el a gőzegységtől.

 

 

Fotón látható verzió: sarokbeépítés szárnyas nyíló ajtóval, méret 150x110 cm, zuhany és beépített gőzfürdő, Ductal® zuhanypanel, kerámia zuhanyfej, könnyű, többfunkciós egység üveglappal, aroma adagolóval és kerámia mosdóval, fűtött törülköző rekesz, ülőpad Ductal® tetővel, falburkolat: Doshi Levien Design Trend mozaik mintával

 

Ananda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotón látható verzió
sarokbeépítés szárnyas nyíló ajtóval, méret 270x170 cm, zuhany és gőzfürdő térben elválasztott tolóajtóval
zuhany: Ductal® zuhanypanel, kerámia zuhanyfej
gőzfürdő: többfunkciós egység üveglappal, aroma adagolóval és kerámia mosdóval, fűtött törülköző rekesz, ülőpad Ductal® tetővel,
falburkolat: Doshi Levien Design, Trend mozaik mintával

 
 

CONCRETE: új környezetbarát ötletek

Livin' Concrete Collection

A Concrete kollekció vezérmotívuma a Ductal® beton használata, egy rendkívül hi-tech terméké, amely több színben elérhető. Az elegáns, minimál dizájnú Concrete Bath vagy az íves kádperemű Concrete Soft tartósságot ígérnek és a karbantartásuk egyszerű. A végeredmény minden alkalommal izgalmas: a termék egy összetéveszthetetlen személyiséget és szokatlan szellemet testesít meg.

Concrete Bath fürdőkád

 

 

 

A Glass DesignLab hozta létre a Concrete Bath modellt: egy sekély kád Ductal® betonból, széles kádperem nagyobb kartámasszal, a puha műbőr párnának köszönhetően teljes kikapcsolódást, kényelmet, élvezetet ígér. A váz a rövid oldalon speciális Corten tartóelem záródással, vagy magasfényű rozsdamentes acél változatban.

 

 

 

Concrete Bath

fürdőkád
Mérete: hossza 170-190 cm; szélessége 80-100 cm
Anyaga: Ductal® concrete
Kád színei: francia szürke, tortora, fekete
Tartóelem: corten, magasfényű rozsdamentes acél
Installáció: szabadon álló, sarokba, falfülkébe

 

 

Concrete Soft egy organikus vonalú kád

 

 

 

A Concrete Soft Gigi Rossi tervező munkája az "Il Cantiere" designer stúdióból. A modell, amely megtestesíti az intenzív hangulatot, amelyet az alakzat lágysága, a hátrész nagyvonalú szélessége jellemez. A tartóelem antik sárgaréz vagy fényes rozsdamentes acél.

A Concrete Soft egy organikus vonalú kád, egy dizájn darab kifinomult belsővel, erős személyiséggel.

 

 

Concrete Soft

fürdőkád
Mérete: 209x100x66h cm
Anyaga: Ductal® concrete
Kád színei: francia szürke, tortora, fekete
Tartóelem: antik sárgaréz, magasfényű rozsdamentes acél
Installáció: szabadon álló

 
 

NOOR STEAM: az átlátszóság jegyében, jó közérzet a méretekben

Noor Steam zuhanykabin gőzfürdővelZuhanykabin, ami gőzkabinná változik és nagyobb méretekben is rendelkezésre áll. Egy relax sarok, amely nemcsak a tisztálkodásnak, hanem a regenerálódásnak is helyet biztosít. Egy időtlen, elegáns stílus jegyében, teljesen beágyazódva a környezetbe. Maximális helykihasználás, a tetőbe integrált elemeknek - süllyesztett zuhany, világítás, színterápia - és a fali zuhanypanelnek köszönhetően, amely akár teljesen a falba süllyeszthető.
Ez a Noor Steam zuhanykabin.

Talajba süllyesztett DECORSET zuhanytálca HardLite anyagból, amely a műgyanta és ásványi anyagok tökéletes kombinációja, maximális komfort és esztétika.

 

 

Noor Steam

zuhanykabin gőzfürdővel
Mérete: hosszúsága 100-160 cm, szélessége 70-100 cm
Installáció: sarokba, falfülkébe

DecorSet

zuhanytálca
Mérete: hosszúsága 70-180 cm, szélessége 70-100 cm
Anyaga: HardLite
Installáció: talajba süllyesztve

 
Frank PONT Szabó Bt. 9484 Sopron-Pereszteg, Petőfi S. u. 3 Tel / Fax: 00-36 99 / 532-100